Föreningen Brinn startades i slutet på sommaren 2020 och blev den 22 mars 2021 en ideell förening.


Tillsammans i Brinn för barnen arbetar vi för ett barnrättssäkert Sverige! Vi arbetar dagligen aktivt på bred front över social media, lyfter ämne, skriver artiklar och debattartiklar, informerar och presenterar olika ämnen inom vårt arbetsområde för att upplysa och engagera våra 30000+ medlemmar. En till flera gånger om året håller vi manifestationer under paraplyämnet barnrättssäkerhet där vi tar fasta på vad som behöver stärkas och ändras i dagsläget.

Stöd vårt arbete

Vill du hjälpa till? 

Vi har i vårt team journalist, socionom, beroendeterapeut, ekonom, social media coordinators, produktformgivare och produktansvarig, filmansvariga, webbmaster, grafiker och en alldeles enastående sångerska. Vill du vara med och hjälpa till? Vi tar tacksamt emot hjälp från våra medlemmar med vad de kan tänka sig att bidra med. Ingen roll är för liten eller för stor. 

Kontakta oss på info@brinnforbarnen.se

Vill du skriva för oss? 

Brinn för barnens huvudmål är att sprida så mycket information om barn och deras rättigheter som vi kan. Vi bygger även en hjälp- och faktabas på vår hemsida.

Vi tar tacksamt emot din text på info@brinnforbarnen.se


Tänk på att det måste vara dig egna text, utan textkopiering från annan källa, hål faktatexter objektiva utan värderingar samt skriv debattinlägg med god ton. 

Är det så att du finner att något ämne fattas bland våra sidor men inte vill eller kan skriva själv, hör av dig! Vi lägger ditt förslag till vår ämneslista och kommer att skriva text om det faller inom våra ämnesramar inom snar framtid.  

Stöd i form av bidrag. 

Hjälp kan komma i olika former. Brinn för Barnen tar tacksamt emot bidrag till vår verksamhet. Swisha ett bidrag till oss på 123 380 92 58, använd vår QR-kod eller skicka till vårt bankkonto på SEB 5255 10 791 95.