Stöd föreningens arbete


Genom att stötta föreningen Brinn för barnen är du med och möjliggör vårt arbete där vi tillsammans kämpar för alla barns rätt till en trygg barndom. En barndom utan våld, missbruk och försummelse.  Vi arbetar aktivt för att barnens röst ska höras och för att alla beslut som rör barnet ska ses med och ur ett barnperspektiv.

Vill du hjälpa till?

Vi har i vårt team journalist, socionom, beroendeterapeut, ekonom, social media coordinators, produktformgivare och produktansvarig, filmansvariga, webbmaster, grafiker och en alldeles enastående sångerska. Vill du vara med och hjälpa till? Vi tar tacksamt emot hjälp från våra medlemmar med vad de kan tänka sig att bidra med. Ingen roll är för liten eller för stor.

Vill du skriva för oss?

Brinn för barnens huvudmål är att sprida så mycket information om barn och deras rättigheter som vi kan. Vi bygger även en hjälp- och faktabas på vår hemsida.

Vi tar tacksamt emot din text på info@brinnforbarnen.se


Tänk på att det måste vara dig egna text, utan textkopiering från annan källa, hål faktatexter objektiva utan värderingar samt skriv debattinlägg med god ton.


Stöd i form av bidrag

Hjälp kan komma i olika former.


Brinn för Barnen tar tacksamt emot bidrag till vår verksamhet.


Swisha ett bidrag till oss på 123 380 92 58, använd vår QR-kod eller skicka till vårt bankkonto på SEB 5255 10 791 95.