Föreningen Brinn för barnens logotyp

STÖD VÅRT ARBETE

Bild av en grupp glada barn i naturen

Genom att stötta föreningen Brinn för barnen är du med och möjliggör vårt arbete där vi tillsammans kämpar för alla barns rätt till en trygg barndom. En barndom utan våld, missbruk och försummelse.  Vi arbetar aktivt för att barnens röst ska höras och för att alla beslut som rör barnet ska ses med och ur ett barnperspektiv.

Bild på en stor parabolantenn

Vill du hjälpa till?

Vi har i vårt team journalist, socionom, beroendeterapeut, ekonom, social media coordinators, produktformgivare och produktansvarig, filmansvariga, webbmaster, grafiker och en alldeles enastående sångerska.


Vill du vara med och hjälpa till? Vi tar tacksamt emot hjälp från våra medlemmar med vad de kan tänka sig att bidra med. Ingen roll är för liten eller för stor.

Bild av hand som håller i en penna med en laptop i bakgrunden

Vill du skriva för oss?

Brinn för barnens huvudmål är att sprida så mycket information om barn och deras rättigheter som vi kan. Vi bygger även en hjälp- och faktabas på vår hemsida.

Vi tar tacksamt emot din text på info@brinnforbarnen.se


Tänk på att det måste vara dig egna text, utan textkopiering från annan källa, hål faktatexter objektiva utan värderingar samt skriv debattinlägg med god ton.


Bild av flertalet korslagda händer

Stöd i form av bidrag

Hjälp kan komma i olika former.


Brinn för Barnen tar tacksamt emot bidrag till vår verksamhet.


Swisha ett bidrag till oss på

123 380 92 58


Eller skicka till vårt bankkonto på

SEB 5255 10 791 95.